Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

de boerderij slochteren

Restaurant Grandcafé - De Boerderij Slochteren Restaurant Grandcafé In ons restaurant Grand Café kunt u terecht om te genieten van een kopje koffie een stuk appeltaart een eenvoudige. Nieuwe ronde nieuwe kansen.


Fraeylemaborg Slochteren Groningen House Styles Groningen Mansions

508 likes 29 talking about this 29 were here.

. Fraeijlemaborg Restaurant de Boerderij in Slochteren reviews by real people. Inspelen op sfeer 83 10. RESTAURANT DE BOERDERIJ Slochteren - Restaurant Reviews Photos Phone Number - Tripadvisor Restaurant de Boerderij Claimed Save Share 23 reviews 2 of 4 Restaurants in Slochteren - Dutch International European Hoofdweg 28 9621 AL Slochteren The Netherlands 31 598 421 280 Website Closed now. Zijn jullie ook toe aan zomervakantie.

Er werd een gemengd bedrijf uitgeoefend eind 1900 is de familie overgeschakeld naar een veehouderij. 9 reviews Closed Now. Smaakvol Slochteren is een kleinschalige boerderij die de verbinding zoekt met haar omgeving door open en transparant te produceren verschillende activiteiten te organiseren en workshops te geven. Dat is vanaf nu mogelijk.

4 reviews van onze DJs bij de Restaurant De Boerderij Bekijk alle DJ-reviews. De balken die vroeger de hooizolder vormde hebben we weer op dezelfde manier teruggebracht. De boerderij aan Hoofdweg 104 is vanaf 1845 in het bezit geweest van de familie Tepper. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om te overnachten in een van onze BB kamers.

Onze DJs in Slochteren en omgeving. Dutch European - Menu. Ook de oude gebinten hebben we in het zicht gelaten. Een paar keer per jaar wordt onze Fraeylemazaal op.

Hoofdweg 22 9621 AL Slochteren Netherlands Public transport Bus line 178 - There is a direct connection that takes you from Groningen Central Station to Gasterij de Driesprong. The hospitable staff meets you at this place all year round. De boerderij is eigendom van de familie Doornbos maar is niet meer in gebruik als agrarisch bedrijfDe schuurruimte van het boerderijgedeelte wordt gebruikt als caravan- camper- en botenstalling. De Boerderij Fraeylemaborg is at De Boerderij Fraeylemaborg.

Excellent Quality and taste. July 5 at 1103 AM Slochteren Netherlands. The whole impression wont be complete without tea that is delicious here. Op vrijdag 17 april 2015 organiseert Wim van Timmeren een whisky proeverij met 7 single malt whiskys over de hele wereld.

Diner - De Boerderij Slochteren Diner voor groepen Wij zijn geen à la carte restaurant en zijn dus niet standaard s avonds geopend. Boerderijwinkel - Smaakvol Slochteren De Winkel In de zomer van 2013 hebben we achter in de boerderij waar vroeger de werkpaarden stonden een winkelruimte gemaakt. RESTAURANT DE BOERDERIJ Slochteren - Restaurant Reviews Photos Phone Number - Tripadvisor Restaurant de Boerderij Claimed Save Share 23 reviews 2 of 4 Restaurants in Slochteren - Dutch International European Hoofdweg 28 9621 AL Slochteren The Netherlands 31 598 421 280 Website Closed now. It was granted 45 stars.

1733 likes 3 talking about this 1039 were here. Voor alle thuisblijvers en vakantievierders in eigen land zijn wij geopend van dinsdag tm zondag vanaf 1100 uur terras. Yelp is a fun and easy way to find recommend and talk about whats great and not so great in. Whisky Proeverij in de Boerderij Slochteren Vrijdag 17 april 2015.

Picknick - De Boerderij Slochteren Picknick Genieten van een borrel- of picknickmand op het landgoed Fraeylemaborg in het Slochterbos. High Tea - De Boerderij Slochteren High Tea High Tea Onbeperkt thee drinken en verrast worden met allerlei zoete en hartige hapjes met oa scones brownies sandwiches 1950 pp. De Classic Night is inmiddels een begrip. Restaurant De Boerderij - Slochteren.

Kijk onder Info voor onze adresgegevens. Steakhouse European - Menu. Vanaf vandaag kan er weer afgehaald worden Bestellen kan tot 1600u. See all hours All photos 23 RATINGS Food.

See all hours All photos 23 RATINGS Food. Google users like this spot. Het ziet er voorlopig niet goed uit voor de horeca. De Holterij De Holterij is de naam van een boerenbehuizing met erf in de gemeente Slochteren midden in de provincie Groningen.

Guests mention that the service is good here. Lockdown Maar we houden vol. Voor gezelschappen gaan wij in overleg s avonds open. 17 reviews Closed Now.

De bedrijfsvoering is in 2003 definitief gevestigd aan de Rengerslaan 41 het adres is nu veranderd in De Valckelaan 2. Vriendelijkheid service 9 10. Restaurant De Boerderij is recommended for the International cuisine offered. Delicious food in Slochteren.

De Boerderij Fraeylemaborg Slochteren Netherlands.


De Fraeylemaborg In Slochterenachteraanzicht Van De Fraeylemaborg In Slochteren In De Provincie Groningen Herfst 2020 Groningen Toerisme Den Haag


Restaurant De Boerderij De Boerderij Slochteren De Boerderij Restaurant Boerderij


Fraeylemaborg Slochteren Denemarken Nederland


Restaurant De Boerderij De Boerderij Slochteren De Boerderij Boerderij Restaurant


Slochteren Fraeylemaborg Borgboerderij Thans Restaurant Groningen Kastelen Nederland

Posting Komentar untuk "de boerderij slochteren"